Vélemények

“Kislányom töltött itt két évet, nagyon családias körülmények között, nyugodt, szeretetteljes légkörben. Azóta is visszavágyik a gyerekközpontú, barátságos közegbe, ahol mindig észrevették, mire van szüksége. Mindenkinek ajánlom, nem csak a gyerekek, az egész család nagy figyelmet kap.” A. N.

“Egy igazán családias és nagyon kedves helyre került a kisfiunk, végtelen türelemmel és figyelemmel viseltettek iránta… Üzentek, ha sír, üzentek, ha nevet, üzentek, ha eszik, üzentek, ha alszik… Mindig mindent tudtunk. Lelkiismeretünk háborgását nyugtatták meg ezek az üzenetek. Tudtuk, hogy jó helyen van, vigyáznak rá és bízhatunk bennük. Köszönjük!” K. Zs.

“Kisfiam sok szép emlékkel kötődik a családi napközihez. A kis létszámú csoportban maximális odafigyelést kapott. A meghitt személyes kapcsolatok biztonságában bátran válhatott huncut nagyfiúvá, miközben szelíden napirendhez szokott és társakra talált. Külön hálás vagyok a kedves dalokért, mesékért, amiket ott tanult. Szóval visszük majd a kistesót is! :-)”

“A CSANA olyan hely, ahova szívesen megy és ahonnan délután alig akar hazajönni Mirkó. Mindig kedves, mosolygós arcok fogadják és az első pillanattól kezdve éreztük, hogy jó kezekre bíztuk a szemünk fényét. És amikor összefacsarodó szívvel is csukod be magad mögött a bölcsőde ajtaját, mert dolgoznod kell menni, tudhatod, a túloldalon a gyermekedre egy újabb vidám és élményekkel teli nap vár.” O. N.